Jucarii handmade - cadouri de Craciun pentru copii

by - 10:05

De ce sa cumperi handmade? De ce sa cumperi un produs made in Ro?

Jucariile handmade se simt altfel, pur si simplu cand le iei in mana simti ca sunt facute cu drag. Pentru ca cineva pune talent la ele. Pentru ca e un alt model de "economie", nu e vorba de o companie mare care impinge produse catre piata, e un om sau o mana de oameni care iti ofera cateva produse, de la om la om.

Handmade pentru ca sunt unice, zeci de papusi am facut, nici una nu iese ca alta pentru ca mereu ma joc cu materialele, iar cand le pictez fata fiecare papusa iese asa cum vrea :)

Jucarii handmade pentru ca sustii un artisan local, cel mai adesea o mama ori o bunica care s-a inspirat de la minunile din casa pentru a crea ceva frumos. Iar banutii din handmade merg cel mai adesea pe bilete la teatrul de copii, ore de pictura, hainute de copii.

Jucariile handmade cusute de noi, Nasturelul Fermecat sunt din materiale textile, mai toate din bumbac imprimat, panza de bumbac, stofa, catifea, velur (care e un tip de bumbac cu textura de catifea), fetru (lana 100%), mai sunt si materiale mai moderne, cozy fleece, polar. Sunt umplute cu melana non alergenica ( o stiti sigur daca desfaceti o perna ori o geaca)

Va las cateva poze care povestesc despre noi, Nasturelul Fermecat.








pentru comenzi si alte povesti dulci, va las un mail codruta.vesea@gmail.com


mai multe poze gasiti pe Facebook Nasturelul Fermecat


You May Also Like

0 comments