Carti pentru copii - Calatorie printre ierburi si lumina

by - 05:38

Cand am deschis pachetul de la posta si am pus mana pe cartea aceasta mi s-a luminat ziua. Nuuu, nu exagerez, e absolut luminoasa, superba, o carte care iti ia timp sa o descoperi, sa cauti ca prin sertarele bunicii cu panzeturi albe si ierburi uscate frumos mirositoare.

E in acelasi timp o calatorie in gradina bunicii, in vremea copilariei cand fructele erau cele mai dulci, cand serile de vara nu se terminau de frumoase ce erau.

Iar titlul i se potriveste de minune, o calatorie printre ierburi si lumina. E o carte luminoasa, cu ilustratii absolut superbe ... of ce maini pline de har au desenat-o. Sa va spun mai pe sleau ce veti gasi in paginile acestei carti pentru copii: jocuri in aer liber, jocurile pe care le indrageam candva (flori, fete si baieti, jocul cu frunzele), apoi povestioare ce au ca personaj principal pe Luli o fetita crescuta de parinti iubitori de natura si care are u prieten jucaus cu codita, zicatori si retete fel de fel, batranesti si incantatoare. O recomand copiilor de peste 4 ani, inclusiv celor de la scoala primara care vor invata despre cicoare, floarea soarelui, papadie si alte plante. Si o recomand cu drag parintilor ce vor sa-si aminteasca de copilarie.

Cartea este de asemenea o poveste despre cultura romaneasca, asa pentru ochii inocenti ai copiilor.

Mai jos pun cateva imagini sa va luminez si voua ziua

Cartea o puteti gasi aici, pe situl carteacopiilor.ro

va pup!











You May Also Like

0 comments