Flamingo, o comanda speciala

by - 04:58

Acesta e ultimul meu proiect, la care am lucrat cu mare drag, enorm de mult entuziam si veselie. Manu Petra, cel mai bun fotograf de nunti din Oradea (trust me) mi-a spus in luna martie ca isi doreste un flamingo pentru o sedinta foto Alice in tara minunilor, cu doi viitori miri. "Roz, trebuie sa fie foarte roz" a fost singura specificatie a ei. Si mi-a dat mana libera (e minunat sa pornesti cu increderea cuiva ca vei face treaba buna).

Materialul e o fosta camasa din in, culoarea e incredibila, nu-i asa? Asa cum mi-a cerut doamna fotograf, foarte roz. Cel mai mult mi-a luat sa fac schita, seri la rand mi-am imaginat cum va arata flamingo. Nu e ceva sofisticat, ca nu am construit nave spatiale, dar doream sa imi placa mie in primul rand iar pe ea si pe miri sa ii surprind placut.

L-am cusut cu grija, l-am indesat cu melana cu hotarare si am introdus si un schelet de sarma, sa nu fie un flamingo bleg :) Picioarele ii sunt din sarma imbracata in fasii din acelasi material, ochii si ciocul din feltru (iar varful ciocului l-am pictat cu vopsea pentru material). Si m-am gandit sa ii fac doua fete, asa ca pe o parte e simplu iar pe alta i-am facut o aripa foarte colorata din fasii de material, pe care le-am cusut de mana, individual.






Va place? Eu va spun cu zambetul pe buze ca sunt mandra de el.


Mai multe poze aici.

You May Also Like

17 comments

  1. Si eu sunt foarte mandra de tine. E superb!

    RăspundețiȘtergere
  2. a iesit foarte tare...te felicit pentru el

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte frumos! A iesit minunat! Si pozele sunt foarte reusite!Bv!

    RăspundețiȘtergere
  4. Codruta draga, mii de multumiri pentru flamingo si pentru toate jucariile care le faci, ma bucur ca ma pot baza pe tine pentru orice comanda si mereu sunt nerabdatoare sa vad cum arata...si arata mult peste asteptarile mele. multumesc mult de tot, iar acest flamingo il ador si eu si Mara si o sa-l pastram mereu :). pupici

    RăspundețiȘtergere
  5. a...am uitat sa spun ca e exact rozul care mi l-am dorit :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte reusit. Bravo! Imi place blogul tau :)

    RăspundețiȘtergere
  7. ce frumoase sunt pozele, iar blogul este foarte reusit! like:)

    RăspundețiȘtergere
  8. felicitari..ai de ce sa fii mandra!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Imi plac tare mult pozele, felicitari :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Sunt intr-o mare incurcatura: fetita mea isi doreste sa primeasca de la Mos Craciun un flamingo din plus roz... Am cautat in toate magazinele, am intrebat printre prieteni, am cotrobait google-ul. Draga Nasturel fermecat, ma poti ajuta?

    RăspundețiȘtergere